Farma

Snøffelen
23.08.2018 kl 09:05 2933

At Photocure allerede er på 30% i 1 MSA allerede og rundt 20% på et par 3 andre sier en hel del om at utviklingen definitivt går i riktig retning, og ikke minst måten Bellete beskrev hvordan dette hadde skjedd på:
John Hopkins Hospital i MSA Washingthon-Baltimore hadde "stjålet" masse blærekreftpasienter fra sykehusene rundt dem, slik at 11 sykehus i MSA Washingthon Baltimore nå har kjøpt BLC-scop og bruker Cysview. Og viktigere, dette har ført til at TURBT-penetrasjonen her er nå på 30%, og helt sikkert økende. Samme historier tydeligvis for Chicago, Los Angelse og en til, hvor mitt inntrykk var at de lå på TURBT 20%.

Det ble også stilt spørsmål på webcasten om Storz kjørte på for å få utplassert scope. Svaret fra Bellete på det var veldig oppmuntrende, "it is the other way around". Dvs det er etterspørselen etter Cysview som driver utplassering av scope, derfor er den akselererende økningen i utplassering av scope svært gledelig.

Det er god grunn til å tro at 20% markedspenetrasjon i top25 MSA for TURB er et forsiktig mål, men det er det som er guidet pt. Husk at 20% i 25 top MSA gir 26m$ i inntekter til Photocure, så guidingen til Photocure på 20 til 25mUSD innbærer mellom 15% og 20% penetrasjon, i TURBT, og 0% i surveliance.

Husk at analysen til Edison også sier 344mNOK i peak sales. Trekker man fra dagens salg i Norden og Europa er man på nivå med 20-25 mUSD, som peak sales!

Er det virkelig noen som tror at man ikke klarer bedre enn det?? De er trolig allerede 50% over det i flere MSAer alllerede, med 30% TURBT.
No surveilance taken into the equation!!

Det er virkelig null nedside og en fantastisk oppside i Photocure pt. Jeg har god tro på at vi passerer Hanssons kursmål på 250-300 kroner innen 2 år.
Så tar vi det derfra :o)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.