Olje

slowhand
23.08.2018 kl 12:39 6429

stark,
Det uforutsette er ikke så lett å planlegge for, regner med du også ser den. Ledelsens håndtering kan vel sees fra to sider, minst. Ja, det er endel info som kommer i seineste laget med fare for at noen vet før andre. Men det virker som de jobber med det de kan og når meldingen kommer har de en plan. At planen ikke går helt som sagt er vel litt av bakdelen med Colombia, det går ikke fort. Det kan se ut som det kan være bedring på vei nå etter valget og at det blir bedre tilrettelegging for oljeselskapene. COR6 sa ledelsen ville ordne seg, og det hadde de rett i. Stillheten nå fra selskapet tror jeg har mye sammenheng med valget og nytt syn på oljenæringen. Ser ikke bort fra at det mye som skjer i ANH for å få opp produksjon i landet, og at det derfor kan komme gode nyheter etterhvert her. Noen har nok en plan med utvikling av både LLA47 og Puli-C som garantert diskuteres med myndighetene.
At styret skaffet gassbehandlingsanlegg og har det klart, men ikke får godkjenning til installasjon er forhåpentlig snart løst med nye myndigheter.
At indianerene lager litt bråk når de bokstvelig talt føler seg overkjørt av lastebiler kunne kanskje vært håndtert bedre.
At det kommer regnvær skal man ikke utelukke og heller ikke godt å gjøre noe med, dersom du tror regnvær er bare en unnskyldning og at veier er like god kan du se gammel link fra 2014.
http://prensalibrecasanare.com/casanare/12185-sulo-2-petroleras-atendieron-llamado-de-la-gobernaciun-para-recuperar-la-vna-a-orocuy.html
At markedet ikke har tiltro får stå for din regning, med markedet har da kommet etter med ræva først etterhvert som IOX leverer.
Men ja, IOX er risiko men med mulig høy belønning, men verdiene ligger der, så får vi se når de kommer til overflaten.

ps.har ingenting med lucky luke på gjøre..et av Claptons beste album

Redigert; Et godt bilde som illustrerer utfordringene finner man også her på første side: http://hugin.info/137537/R/2195750/852324.pdf
Når det gjelder gassanlegg får vi sikkert oppdatering om 7 dager, men her er det sam ble sagt Q1
"The Company is also working to meet the requirements for an upgrade of the environmental license incorporating the gas treatment facilities. Interoil
is unable to accurately estimate how long this process may take.
Commissioning has been completed and the treatment plant will be parked in Houston until licence upgrade is finalized.

Mår det gjelder garantier for videre boring er det en rapport på prøvetaking som vil redusere garantiene ytterligere, regner med den leveres før de gjør videre avtale.
"The ANH has agreed to change the work requirements to 10 wells (one already drilled) and 4,098 geochemistry samples in
replacement of well coring and other well activities. Samples have already been taken and are being analysed. Final report will be presented so guaranty requirement can be reduced accordingly. "

Pessimist eller optimist? Snart Q2.

Redigert: En liten ting til der vi nå ligger foran plan pga pumpesvikt ser ut til å være produksjon fra C7 som ikke var planlagt før i 2023.
"Developed non-Producing Contingent Resources were assigned to the C7 layer of the same formation, planned to be perforated in 2023.
Redigert 23.08.2018 kl 13:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.