Olje

Solist
23.08.2018 kl 13:56 6259

Etter en hurtig teknisk analyse basert på utviklingen man bør kunne forvente den neste uken ser man en "Gapende rett trendkanal" der både risikoen kan øke for fall, samtidig som taket for trendkanalen har en stigende trend. På sett og vis en krokodillemunn mot høyre. Bunnen på trendkanalen ligger på 5,12kr cirka med fallende trend, og toppen ligger på rundt 5,35 med stigende trend. Det er nettopp dette fenomenet som gjør at Solist har valgt å dele opp porteføljen sin i "kortsiktig" og "langsiktig", som nevnt tidligere. Her bør man kunne forvente en stigende trend frem mot Q2, samtidig som man for øyeblikket ligger i bunn av trendkanalen, basert på de siste dagers handel. Interoil har vært, og vil alltid være en særdeles spennende aksje å spekulere langsiktig i, samtidig som man prøver seg på litt trading. Svingingene er store, og ofte uforutsette. Kommer det gode meldinger skyter den avgårde, men tilsvarende faller den som en stein på stillestående stand rundt oppdateringer og fremganger.

Blir interessant å se Q2 neste uke, Solisten har ihvertfall positive forventinger. Selskapet viser mer og mer strukturert administrasjon. Da sikter eg til COR-6, informasjonen og fortgangen rundt produksjonsstansen på Vikingo, arbeidet rundt å få tillatelse av lokalbefolkningen til å frakte utstyr, de utnytter prod.stansen til å forsøke å øke produksjonen ved oppstart igjen etc.

Med en oljepris som har økt mye det siste året, fra rundt 50$/fatet, til å ha stabilisert seg rundt 74$/fatet på snitt er det klart at en oljemygg som dette tjener penger. Dette gjenspeiler seg også i det økonomiske man ser i rapportene.

Brikkene faller sakte men sikkert på plass for Interoil.

Her har man en stor mulighet foran seg, notert på OSBX, her tørr man ihvertfall ikke sitte ute på noen som helst tidspunkt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.