IKT

PSI- Investor
25.08.2018 kl 09:52 2652

Kan ikke noe for det, jeg liker at det tydelig vis er blitt lov å ‘ta igjen’ litt med biogutta. En ting er å ha sukkses i aksjemarkedet og tjene store penger, det unner jeg dem absolutt.
Men derfra og til å bruke historikken nærmest som bevis for at kursen vil øke like mye fremover er bare for dumt.
En søkt sammenligning, men bare for å forsøke å være litt morsom: Det norske fotball- landslaget har aldri tapt en VM finale. Det fører ikke til at jeg noen gang vil satse penger på at de vinner en.

Og når man er så edel at man påtvinger sine ‘venner’ gode råd i så stor grad at man velger å miste vennene fremfor å ta til seg beskjeden om å holde opp da må man bare lure på motivasjonen.

Jeg har jo som tidligere nevnt en forklaring på oppførselen, for jeg har vært der selv. Da psi steg til 60 og gogl til 30 hadde jeg plutselig for meg mye penger. Og jeg ble like ufordragelig uten å se det selv før alt igjen gikk tilbake til utgangspunktet og jeg endelig skjønte hvor blærete jeg hadde oppført meg. Tapet gjorde meg godt, og jeg unner så absolutt enkelte å på den måten finne tilbake til sitt bedre jeg. For meg var det verdt pengene!

Vi har et vennepar som plutselig har blitt bastante i sine uttalelser. Plutselig vet de alt bedre enn oss andre i gjengen. På en seiltur kunne de plutselig alt enda de var de eneste ombord som aldri hadde vært i seilbåt tidligere. Og så kom historien da, nesten firedobling av månedlig inntekt. Helt supert, det unner jeg dem absolutt. Men velkommen i klubben til oss som mildt sagt blir slitsomme av egen sukkses må jeg jo bare få si.
Ha en fin helg strongere! Sol ute, fremdeles 18 grader i Oslofjorden, konsert i kveld, dette blir bra!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.