Farma

Allislost
27.08.2018 kl 09:51 5709


"An extensive clinical program to further document safety and effectiveness is underway. Photocure is Combat Medical's exclusive commercialization partner for the Nordic area and will use the existing specialist team, target exactly the same health care providers, hospitals and patients as with Hexvix."

De sier at de skal skaffe ytterligere bevis for sikkerhet og effektiviteten til denne drug/device kombinasjonen. Så det betyr vel at det vil komme publikasjoner om dette etterhvert. CM vet hvordan Photocure har etablert seg i Norden og hvordan de nå etablerer seg i USA. Det kan hende at CM trenger godkjenning for å penetrere det amerikanske markedet, det vet jeg ikke. Det sier i mine øyne en hel del når en aktør som Combat Medical inngår samarbeid med Photocure. Combat Medical kan dra nytte av Pho sitt salgsapparat, kontakter og erfaring i både i Norden og senere også i USA. Uansett, dette vil i hvertfall ikke svekke Pho kursen i mine øyne!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.