Farma

Computum
09.02.2020 kl 22:49 2802

Observe har begynt å åpne e-mail boksen! Vi hadde en diskusjon om evt. konkurrenter like før jul, og jeg rettet et spørsmål til selskapet:

"Det har i informasjon fra Navamedic om Sippi-systemet blitt gitt et intrykk av at et automatisert system for urinovervåking enda ikke eksisterte, og at Sippi dermed var en pioner på området som ville bli det eneste alternativet til manuell håndtering.
URINFO fra FlowSense som er et produkt fra Israel som ser til forveksling likt ut som Sippi og har vært flere år i markedet er ikke blitt nevnt som en mulig konkurrent. Hvordan skal dette oppfattes? Har Observemedical og Navamedic vært ukjennte med det Israelske produktet? "

Svaret kom idag:

"Det finns konkurrenter till Sippi men som vi uttrycker det – “Sippi is the only digital urine measurement system for use in hospital intensive care units, with wireless data transfer to patient data management system and which also prevents bacterial migration which can lead to urinary infections”.Avseende produkten URINFO från FlowSense så fanns den mycket riktigt på marknaden men drogs tillbaka efter att det köptes av Baxter för ett antal år sedan.
Tack för dit fortsatta intresse i Observe Medical och vi kommer göra vårt bästa för att regelbundet uppdatera marknaden med relevant information kring Observe Medical.
Du är fortsatt varmt välkommen höra av dig med åsikter och inputs."

Redigert 20.01.2021 kl 23:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.