IKT

AksjeRik
28.08.2018 kl 06:19 2924

Funcom er et selskap som nå finansierer seg godt med de midler de genererer, og nå er gjeldsløse. Etter min mening har Funcom nå en sterk balanse etter den nye ledelsens vellykkede arbeid.

Kostnadskontroll har også blitt forbedret. En annen ting som definitivt økte økonomisk fleksibilitet, og styrket mulighetene for større suksess i fremtiden, er det faktum at de har forkortet utviklingstiden virkelig mye for nye spill. De har gått fra en utviklingsperiode på 3-7 år til dagens 1-2 år. Samtidig har de nå kapasitet til å utvikle mer enn ett spill i parallell, som generelt øker stabiliteten i fremtidige inntekter. De har også kjøpt en portefølje av IP og ledelsen har jobbet mer i tråd med forretningsmodellen som Paradox har de siste årene, som er positiv.

Alle som har fulgt salget på spill innser at Q2 2018 vil være betydelig bedre enn 2. kvartal 2017. Kort sagt, det ser veldig sterk ut, med en rekke utløsende faktorer.
Redigert 28.08.2018 kl 08:11

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.