Farma

Medisinmannen
15.02.2020 kl 08:44 2713

Lumacan er egentlig en trist historie. Dette produktet er bygget på det samme prinsippet som Hexvix/Cysview, men det var for endetarmkreft. Det globale markedet er større enn blærekreft og pasientene screenes regelmessig fra de er 50 år.

Photocure fikk en svært god lisensavtale med Salix P. og vi forstod ikke hvorfor fremdriften var så dårlig. Det ble klarere etterhvert når skandaleselskapet Valeant kjøpte Salix og Salix hadde sagt opp avtalen med Photocure. Ikke nok med det etterhvert var der forbindelser mellom Valeant og et Italiensk selskap(Cosmo)som hadde en annen og "simpel" kontrastveske som de bruker. Valeant hadde lagt inn et bud på Cosmo også. Salix var et velrenommerte speciality Pharma og Photocure var i gode hender inntil Valiant kom inn i bildet. Valeant fikk ikke kjøpe Cosmo, V. var i kjempetrøbbel.....

Nå sliter Cosmo med sitt kliniske studie. Methylene blue er enda ikke godkjent av FDA og de er i samtale med FDA om å kjøre enda et studie for å kunne gå godkjenning. De hadde ikke klargjort dettw på forhånd og de var veldig opptatt av å bli ferdig først for å holde Photocure unna.

Mulighetene for Photocure her er å patenterte produktet for både diagnose og behandling og kjøre i gang igjen med et oralt formular.


Redigert 21.01.2021 kl 05:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.