IKT og Tech

harris73
30.08.2018 kl 09:54 5438

Caset har nok ikke forandret seg. Men det er mye korte penger og investeringer i Idex ser det ut som, stop-loss ble nevnt. Teknologien til Idex er foretrukken, men flere blir vel utålmodige ifht kontrakter. Når CEO sier shortly, og f.eks. Mastercard ønsker å tilby biometrics løsninger fra april 2019 senest, sier det vel seg selv at det ikke er lenge til. Produksjon m.m alt må på plass før man kan få et slikt kort. Dette blir en stor ramp-up og utrulling av produkter. Så beslutninger må tas nå av selskapene. Kontrakter kommer nok innen uker. At det vil dryge ut i lang tid er umulig.

Slike stup har alltid vært kjøpsanledninger om man har tro på produktet. Har vel snart 20 år med trading bak meg. Nå gikk også Idex ned fra 5.60 til dette nivået tidligere i August, så bunnen blir vel bare definert her. Da var sluttkursen 4.5-4.60 for så å gå over 5 kroner igjen. Og det vil skje igjen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.