IKT og Tech

harris73
30.08.2018 kl 10:55 5248

Bedriftene må vel ha alle sine ideer på plass før det kan bestilles? Så Mastercard vil tilby flere biometriske løsninger i følge dem selv. Det er helt sikkert kort, mobil m.m. Det er bare å høre igjennom intervjuet av CEO igjen på linken over. Her er det beskrevet at de nå er veldig nær beslutninger og ordrer fra bedriftene.

Ok, ta Aadhaar systemet. Det meste er utrullet over flere år, rundt en milliard totalt, for de manglet et nasjonalt id kort. Så får Next en del av den totale pakken, for det er mange støttefunksjoner. 5-10 mill kort, er en liten del av hele pakken. Men det viser tydelig at det blir business på flere i bransjen over flere år fremover. Så mange får sin del av kaken. Overgangen til biometrics er massiv. Derfor sier vel Mastercard at de vil tilby biometrics fra april 2019, ikke at alle kort skal erstattes med en gang. Man må bare gjøre sin egen research. Så har vi sikkerhet, biometrics til bedrifter verden over. Veldig mye å hente. Om man er tålmodig og satser på flere selskaper bør man kunne hente ut greie gevinster. (f.eks. har Idex falt, Next steget siste dagene)
Redigert 21.01.2021 kl 08:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.