Grønne aksjer

oppvigår
23.02.2020 kl 23:47 2955

La oss repetere noe:
https://mb.cision.com/Public/115/3014081/989d341f204e069d.pdf

Company presentation January 2020

-Sterk interesse for grønt hydrogen for et økende antall markeder fører til et behov for at Nel øker aktivitetsnivået enda raskere enn tidligere antatt.
-Arbeidet knyttet til Herøyaexpansion (nytt alkalisk produksjonsanlegg) går etter planen - Betydelige muligheter for kostnad identifiserte reduksjoner - realisering av disse vil kreve betydelige ressurser både relatert til prosjektering og testing, og Nel har valgt å øke ressursbruken tilsvarende.
-Kapasiteten kan etter fullføring raskt økes utover 1 GW / år fra første 360MW / år for å betjene eksisterende kontrakter, og å åpne for andre storskala grønne hydrogenprosjekter med stor sannsynlighet for å bli realisert i relativt nær fremtid.

For å opprettholde og styrke sin posisjon i et voksende marked, vil Nel akselerere investeringene i teknologi og organisering;
Øk investeringene i teknologiutvikling, både for å forbedre eksisterende så vel som å utvikle fremtidige plattformer:
-Utviklingen av elektrolysatorer under trykk fortsetter, både for alkalisk og PEM, med behov for fortsatt innovasjon sammen med kostnadsreduksjoner for å opprettholde ledende posisjon.
-Økt fokus på mobilitetsapplikasjoner (lastebiler, busser, ferger, etc.), med nye krav til drivstoff kapasitet og hastighet, har utløst en intensivering av produktutviklingen.
Fortsett å utvikle organisasjonen, både innen prosjektering, prosjektgjennomføring, produksjon og prosessforbedringer:
-Nel har bygget opp og vil styrke styringssystemene og organisasjonen for utvikling, prosjektering, igangkjøring og byggeledelse av store hydrogenproduksjonsanlegg ytterligere.
-Arbeide for å redusere kostnadene ytterligere og øke effektiviteten, sammen med underleverandører og EPC-selskaper, ved å gjennomgå total prosess fra design / produksjon til installasjon / drift.
Forberede seg på raske kapasitetsutvidelser og inntreden i nye markeder / regioner:
-Posisjonering for økt bruk av fornybart hydrogen til forskjellige industrielle bruksområde.
-F.eks. Utskifting av naturgassbasert hydrogen i raffinerier og ammoniakkproduksjon.
- Erstatning av kull med hydrogen som reduksjonsmiddel i stålproduksjon etc.

Stadig viktigere å være et økonomisk sterkt motstykke, spesielt for større kontrakter;
- Nel opplever økt antall henvendelser for større prosjekter. For større prosjekter er en sterk balanse og økonomisk stilling viktig for å vise evne til å oppfylle avtaleforpliktelser, inkludert evne:
-Nel opplever økt antall henvendelser for større prosjekter.
-For større prosjekter er en sterk balanse og økonomisk stilling viktig for å vise evne til å oppfylle avtaleforpliktelser, inkludert evne:
-å levere teknologi, løsninger, utstyr i henhold til kundens forventninger
- å sikre at prosjekter er bankverdige, inkl. ytelsesgarantier
-for å utføre prosjekter med store krav.

BRUK AV PROSEDYRER:
-Opprettholde og styrke markedsposisjonen gjennom akselererte investeringer i teknologi og organisasjon for å dra nytte av de attraktive markedsmulighetene.
- Styrking av investeringer i utvikling og innovasjon på tvers av segmenter og teknologier for å holde seg på den teknologiske fronten.
-Fortsett å utvikle organisasjonen, både innen styringssystemer, prosjektering, prosjektgjennomføring, produksjon og prosessforbedring.
.Ytterligere fokus på mennesker og sikkerhet.
-Styrking av balansen og den økonomiske situasjonen for å tilfredsstille motpartens krav til store prosjekter.
- Evne til å oppfylle avtaleforpliktelser.
-Evne til å stille obligasjoner / garantier.
-Inntektene vil også finansiere ytterligere arbeidskapital som svar på økt ordrevolum og kontraktsstørrelser, samt generelle virksomhetsformål.

Dette er noe av det som ble forelagt for investorene i forbindelse med den rettede emisjonen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:33

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.