Grønne aksjer

oppvigår
25.02.2020 kl 00:10 5259

Panikken har virkelig tatt verden. Corona virus skaper trøbbel innen økonomien i verden. Hvor mye negative følger det vil medføre er vanskelig å se.
Men det er ikke nok med det. Klima panikken griper om seg fra barn i skole streik til at nesten 1000 forskere fra ulike disipliner, i et opprop publisert i den franske storavisen Le Monde torsdag, kritiserer regjeringens passivitet i møte med økologisk krise, global oppvarming og klimaendringene, og oppfordrer befolkningen til å drive sivil ulydighet og kreve handling.
Dette vil bare eskalere og det grønne skiftet vil nok bli mye heftigere, enn det noen hadde kunnet forutse. Det som skjer i Frankrike, vil eksplodere verden over. Norge er et av de landene, som vil erfare at etterspørselen etter gass og olje vil falle dramatisk.
Vi har noen fornuftige politikere som ser at hydrogen kan bli stort for Norge, men problemet er hvor raskt de reagerer.
Verden vil ha grønn hydrogen som redning for planeten Jorda. At Nel kommer til å få betydning i den hurtige omstillingen, er vel innlysende.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/02/24/195651648/1000-franske-forskere-ber-folk-ta-til-gatene-og-kreve-klimahandling
Redigert 21.01.2021 kl 02:34

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.