Farma

25.02.2020 kl 19:28 1918

Når aksjen suser i vei oppover skrives det lite her, når det minikrakker er helvete løs etter en super oppgang de siste ukene.
Photocure slipper dessverre heller ikke unna dette Corona hysteriet og faller noe mer enn de fleste andre aksjene disse to dagene. Det kan naturlig nok ha sammenheng med at den har steget mer enn de fleste andre den siste tiden.
Det er hvertfall skyhøy interesse for selskapet for tiden, gud bedre i fjor på denne tiden da det ble omsatt for en håndfull millioner daglig, mens det idag ble omsatt aksjer for 185 mill, hvem skulle trodd det?
Photocure har blitt en aksje som det snakkes om, en aksje som flere vil ha og den er også noe mer volatil enn tidligere. Men at den er volatil er ikke noe nytt, det har den vært lenge. Forskjellen fra tidligere er at nå merkes det kanskje bedre når den svinger 20 kroner fra bunn til topp enn da den svingte 10 kroner fra bunn til topp da kursen var halvparten. Utslagene virker betydelig større kanskje men i prosent er de like.
Redigert 21.01.2021 kl 00:46

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.