Farma

Submerged
03.09.2018 kl 19:19 4071


bateman
I dag kl 18:32 114
Som sagt, faller kursen og alle selger rettighetene så øker bare storkapitalen aksjebehldingen sin. De fattige taper, de rike tjener. Og klart, dere som betrakter verden gjennom en dassrulll har rett i 5 minutter, de langsiktige har rett resten av tiden. Sikkert mange kortsiktige som kommer til å selge med tap fremover, men de med penger laster opp. Trist, men sant.

Så jeg tror man kan forvent en motsatt utvikling i kursen i forhold til Targovax og Nano, nettopp fordi ledelsen opptrer på en åpen og tillitsfull måte.

Pcib går en spennde tid i måte, med en voksende portefølje av samarbeidsselskapet, det kommer data fra både extension studiet og fimaVacc den nærmeste tiden. Muligheter for å inkludere 1-2 siter i Asia er også til stede. I tillegg skal Pcib til Japan på en partnerkonferanse i høst, og står da betydelig sterkere i potensielle forhandlinger når kassen er velfylt.

I mellomtiden så kan Hr fuck, Rockpus og andre baisere fortsette med å spre løgner og skape usikkerhet. Hvem vet, kanskje de får plukket noen aksjer til 30kr?
Redigert i dag kl 18:41


Du trenger jo ikke bli sur du heller Bateman når noen skriver negativt om ditt barn (som også er ett av mine barn ), nå er det jo bare slikt at HrDuck spekulerer i hvordan emisjonperioden vil gå

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.