Farma

Jaxxi
04.09.2018 kl 10:27 9276

Har vi som aksjonærer KRAV på å få vite - Delvis eller Endelig analyse av FimaVAcc- samt data fra exstensionstudiet i Prospektet som i forbindelse med emisjonen kommer ut ca den 19sep?

§ 7-13.Opplysninger i prospekt
(1) Et prospekt skal inneholde de opplysninger som, blant annet med hensyn til særlige forhold hos tilbyderen og arten av de verdipapirene som tilbys, er nødvendige for at investorene skal kunne foreta en velfundert vurdering av utsteders og eventuelle garantisters økonomiske stilling og utsikter og av rettigheter knyttet til de nevnte verdipapirene. Opplysningene i prospekt skal fremstilles i en lett forståelig og analyserbar form. Departementet kan i forskrift fastsette nærmere regler om opplysninger i prospekt.

På Q1 08.mai bekrefter PW at de nå går igang med dybdeanalyse for å spesifikt karakterisere immunresponsen dvs. hvilke typer T-celler som blir aktivert samt responsrate. han bekrefter at vi vil få oppdateringer fra dybdeanalysen , men det blir da gjennom en publikasjon eller en presentasjon (high level) når disse dataene fra dybdeanalysen foreligger.
Dybdeanalysen tar tid, og man kan regne at det tar ca.1 dag pr. “pasient” å analysere for en analytiker og studiet bestod av ca 90 personer. dvs at en slik analyse vil ta 90 arbeidsdager å fullføre, for 1 analytiker.(det jobber 12 stk i PCIB)
Den 08.sep vil dette være 5mnd. siden dette arbeidet skulle påbegynnes og man skulle tro at man hadde kommet frem til ett resultat til da.
(Selv med bare 1 analytiker)

På Q2 30.aug kommer det frem at hvis de skal gjøre en Part 3 optimaliseringsdel innen FimaVacc så vil oxo denne være ferdig innen året er omme. De guider at de vil konkludere om en optimaliserings del er nødvendig nå i høst/this autumn. Og det må da bety nå snart hvis de skal ha tid til å fullføre en eventuell optimaliserings del og ennå rekke å være ferdige inne 2018… og eventuell fremføring på ESMO Immuno-Oncology Congress, Geneva, December 13-16, 2018

Etter min mening er jo dette av høyeste interesse for en investor og kan i så måte være essensiell info med tanke på å delta eller ikke i emisjonen. Samt viktig å få på plass for trofaste aksjonærer som fort kan bli utvannet i emisjonen på dagens nivåer hvis disse dataene ikke kommer på plass før endt emisjon.....!!

så kan altså selskapet sitte på slik kurssensitiv data og samtidig ha lov til å unnlate å ta det med i prospektet fordi man skal presentere det på en konferanse senere på året!?! etter endt emisjon!?Redigert 04.09.2018 kl 10:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.