Farma

Stinke
02.03.2020 kl 16:46 1747

Ducken er utvilsomt det største nettrollet her inne. Selv saklig informasjon der kilder er med som dokumentasjon, blir angrepet med personangrep. Nervene ligger tydeligvis helt utenpå der.
Slike nye figurer som vi har fått på trådene her inne ødelegger dessverre forumet. DTT, forsøkte i klar tale å få han inn på bedre spor men det går jo i svart hver gang han får noe som helst som ikke passer han agenda.

Kan man ikke ta egne personforsyrrelser der de hører hjemme, hos psykologen?
Det er trist for oss som ser på utenfra at noen bruker forumet for å lette på frustrasjonene i stedet for å søke hjelp andre steder.

Uansett, begredelige resultater på siste Q4, og svært lenge til ny Q1 update der Coronaviruiset har dominert markdet. Det kan bli skuffende på Q1 også. Og tvilen om DS får fart på selskapet er tydeligvis økende.Tviler på at vi får noen positive tall på bunnlinjen før tidligst Q2, til høsten.

Men før Q2 bør det virkelig skje noe med både brukesfrekvensen og utplassering av flexiskop. Ventetiden er uansett lang, og imens skjelver børsene.

Til orientering så er Hr. Duck blokkert her, men på jobb-pcen så var han plutselig der igjen. Så da må jeg passe på å logge inn neste gang så slipper jeg å se de desperate innlegget hans som forpester forumet her inne.
Redigert 21.01.2021 kl 01:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.