Grønne aksjer

Rockall
08.03.2020 kl 18:10 9274

Det vil komme, bølgekraftindustrien vil komme. Ikke noe som har med produksjon av elektrisk strøm å gjøre er helt uten inngrep mot naturen, og det tar sin plass, men fornybar energi skal jo også bidra positivt til miljø og natur, og med det til kampen mot global oppvarming. Lokalt kan bølgekraftparker dessuten «beskytte» hardt pressede arter, f.eks., ved at de finner fristeder i bølgekraftparker.

Vindkraft har kommet langt, men krever store inngrep, særlig til lands, og hver vindmølle med stolpe krever stor produksjons- og transportinnsats, og hva med vedlikeholdskostnader..? Infrastrukturen er stor, virkelig stor.

Solkraftparker krever også sitt. Det er store svarte felt som absorberer mye mer av solvarmen til jorda enn ellers, og de legger her og der beslag på både naturverdier og god matjord.

Ellers da så... Håper på sett og vis at Ocean Energy ikke noteres på noen børs før etter førstkommende børskrakk, slik at ikke timingen blir uheldig. Jeg vil at de skal noteres først når børsene igjen starter på en lengre opptur. Blanke ark, rett og slett.
Redigert 21.01.2021 kl 06:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.