Olje

Spitzer
09.09.2018 kl 00:44 3457

Det har vært nevnt også av Panoro tidligere bl.a. som svar på direkte spørsmål fra meg, at når YFP har fått dekket inn sine kostnader til det for en periode bli høyere inntekt for øvrige partnere inntil også disse har fått dekket kostnadene vedr. fase 1. Deretter vil inntektene reduseres tilbake til opprinnelig/avtalt revenue.
PEN har tidligere antydet dette kunne skje ila høsten 2018, men AJE har produsert mindre enn man forventet og derfor naturlig at det tar lenger tid før YFP har fått inndekket sine kostnader vedr. fase 1. Virker derfor troverdig at MX Oil og øvrige partnere får økt revenue for en periode som starter ila H1 2019.
For PEN innebærer dette at inntekten vil øke fra 12,19% til 16,255% inntil de har fått inndekket kostnad vedr. fase 1.

PEN har dog fått en spesial-deal som følge av settlement hvor de for 2018 har fått noe mer av inntekten, så gitt produksjonen forblir stabil tror jeg ikke vi kan regne med særlig økt inntekt fra AJE i 2019 vedr. fase 1 med mindre oljeprisen går opp eller de borer ny brønn i oil-rim.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.