Offshore

5198
12.09.2018 kl 09:59 4075

Denne nedturen har vært ekstrem, det har vært den dypeste og lengste nedturen innenfor olje i hele historien. Fremdeles vil det nok ta lang tid før vi ser all kapasiteten som er i oljeservice bli tatt i bruk igjen. Men er jo etter slike nedturer en har fått de store gevinstene i ettertid.
Tror vi nå får den lengste og største oppturen vi noengang har sett innenfor olje, 1-2 år frem i tid er det rett og slett for lite olje og det tar tid før det nå blir funnet nok olje til å dekke dette underskuddet. Samtidig har vi fornybar som trenger flere og flere skip ettersom denne næringen også vokser.

Som flere påpeker vil det nok helt sikkert komme en finanskrise 1-5 år frem i tid, denne vil også ramme oljenæringen. Men tror p.d.d at denne næringen nå er så trimmet at den vil klare en ny krise ganske greit, men en kursmessig nedgang over 1-2 år midt i den lange oppganssyklusen tror jeg vi vil se.
Redigert 12.09.2018 kl 10:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.