Olje

larssunn
12.09.2018 kl 10:57 5118

Om delisting: Jeg ser det slik at Jersing og den øvrige ledelsen har lagt en strategi for å få opp aksjekursen. I denne strategien inngår det å deliste på Oslo børs for å spare penger og arbeidstid, forenkle caset og profilen, og gjøre det mer effektivt å jobbe mot investor-markedet. Både ledelse og de større eierne er enige i dette, og ut fra planen skal de begynne å jobbe med det i Q4. Da skal de ta aktivt kontakt med investorer og analytikere med base i London. Jeg tror at Jersing har både mange ideer og mange kontakter i London-miljøet, og at han har en god plan for dette.

Hva vil man så tjene på å motarbeide prosessen med delisting? Hvis man skulle skrape sammen nok stemmer til å forpurre delistingen, vil hele strategien bli hengende i løse luften. Ledelsen i WRL vil antakelig komme tilbake litt senere og gjøre et nytt fremstøt for å få det til, og aksjen fra helvete vil fortsatt befinne seg i limbo på ubestemt tid.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.