Grønne aksjer

nemi's
17.03.2020 kl 19:56 3194

Vi høres der nede!

Det var siste linja jeg skrev på REC-trådene sist - for en måned siden. Jeg skrev da at det var en drøm å ha fått solgt REC-skrotet til 5.5.

Muppetgjengen med fenomenet Morgan-"IKKE SELG"-Kane i spissen hylte som vanlig i vei om hva de mente om akkurat den vurderingen.

Og vær nå klar over at Kina-viruset har ingenting med REC's fall å gjøre. REC's fall skyldes at Tore Tafatt på Q4 14/2 sa at batterier kanskje kunne bli til noe for REC, men ikke før om 2-3 år. Det sier han garantert om ett år også. Slik han gjorde det for to år siden.

Det neste dere får fra selskapet er en PW, i andre halvdel i april. Kun 13.5 MUSD ebitda siste halvår fra Butte, så tenk hva dere har i vente etter måneder med Kina-virus. Det finnes ingen måte å lenger regne hjem en salgspris for Butte til mer enn 150MUSD. Bertheussen drømte om 200MUSD i februar, før Kina-viruset.

Fullmaktsemisjon er uaktuelt. Ingenting tyder på Butte-salg. Eller ML-oppstart. Eller JV til 49%.

Sånn har det alltid vært i selskapet som kun eksisterer for sin egen del. Selskapet som har aldri har skapt noe av verdi for aksjonærene. Men hvor den beviselig korrupte CEO'en har fått 25mill NOK i godtgjørelser siste to år.

Markedet priser nå inn en utvannende rettet emisjon, til selskapsspesifikke formål. For å drive rangleverket videre på et vis. For å betjene gjelda, og nå haster det.

Den eneste reelle triggeren dere kan håpe på fremover, er en beskjed om at Tore Tafatt har ramlet ut av privat-jet'en sin.

Men lykke til videre med livet der nede.
Redigert 21.01.2021 kl 08:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.