Grønne aksjer

babushka
19.03.2020 kl 11:05 2105

Når selskaper går konkurs, så ser man seg etter nye investeringer i fremtidige markeder. Mange som taper store penger på skiferolje i USA om dagen - flere av disse vil gå konkurs i nærmeste fremtid. Norske selskaper er blodrøde. Oljeselskapene hadde sett rødt uten Corona nå, på grunn av situasjonen i oljemarkedet. Da gjelder det å se etter nye mulige oppsvinger, i andre markeder. Lav oljepris er bra for forbrukere, men det er dårlig for investorene og selskapene som lever av dette.

Når vi ser effekten av Corona mht forurensing, så kan dette også stimulere til en grønn overgang i storbyene. Da er det bare å håpe på at batteriteknologoen står klar for omstillingen ved overgang fra fossil til elektrisk.

Jeg tror at oljen vil være en viktig ressurs både for Norge og resten av verden langt frem i tid. Men det kommer aldri til å bli så lukrativt å drive med olje som det var før 2014.
Redigert 21.01.2021 kl 08:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.