IKT

PSI- Investor
13.09.2018 kl 12:06 2871

Jeg lurer litt på om markedet, ut fra prising av konsernet og manglende interesse forventer en melding omtrent som dette:

Vi gidder ikke mer. Vi legger ned all drift i egen regi, og selger bedriften bit for bit. Riktig nok har vi mer eller mindre faste inntekter i form av service og trykkeri på i området en halv milliard i året med gode marginer og kunne i teorien leve på dette alene, men vi gidder ikke.

Sberbank får kjøpe SQS delen. De verdsetter dette alene til 500 mill, men siden dere aksjonærene mener det er mindre verdt lar vi dem få det for 100.
Trykkeriet går til en konkurrent. Disse bød opprinnelig 300 mill, men også det går til rabarert pris 100 mill.
Vensafe, der har vi funnet frem til en aktør som leverer teknologi til matvarebransjen i store deler av verden, og de ble over seg av begeistring for konseptet. Egeneiet teknologi er unikt for dem, og de kunne gi 250 mill. Det lo vi bare av og de fikk det for 50.

Så kom vi på at disse kanskje kunne ha behov for Cashguard også, noe som viste seg å stemme. Siden det her følger med serviceinntekter fra dag en ville de gi 500 mill for dette ha ha, igjen lot vi det gå for 100.


Så har vi CUB og C&C da, vekter og en del smårukkel. Det ble alt for mye pes å selge dette, og dessuten ville det fort bare medført at dere aksjonærene satt igjen med mye mer enn dere synes konsernet samlet er verdt. Dessuten så kom det penger inn bare på at vi gav rettigheten til Pricer videre.


Denne prosessen har tatt mye energi og krefter. Det har ikke vært lett å få de ulike kjøperne til å akseptere så laver priser for vår unike teknologi som de forstår at det har kostet mange ganger så mye å utvikle.


Dere aksjonærene får altså ca 8,50 pr aksje utbetalt når alt er gjennomført, og skulle det bli umulig å få inn så lite så går resten til Frelsesarmeen.

Takk for oss.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.