IKT

13.09.2018 kl 12:25 2835

Eller nær snittet av overskudd som leveres av amerikanske børsnoterte selskskaper. På toppen har vi en liten forventning om økning av utbytte som presser yielden opp. Når vi 1 krone i utbytte, som slettes ikke er utenkelig all den tid vi allerede har utbetalt 1,5 krone i ett og samme år allerede, så er Strong Yieldvinneren på Oslo Børs.
I 2019 og 2020 vil det komme det ene etter det andre gjenkjøpet og utskiftninger. SQS-kofferter har en snitt levetid på rundt 5 år og Pricerbrikkene skal også byttes ut til bedre varinater kanskje? og i allefall på grunn av batteri. Det gir oss en viss grunnmur i omsetningen sammen med trykkeridelen og service ellers. Og, vi vokser internasjonalt hvert eneste kvartal. Det skal ikke mye til for å levere en EBITDA på 100 mill? Eller hva sier dere?
Så mitt spørsmål er: hvorfor i huleste er noen villige til å selge på dette nivået, og hvorfor er det så få kjøpere? Noen? Skulle gjerne likt å høre fra en av de som selger og begrunnelse?

PSI: Hahaha. Nettopp.
Redigert 13.09.2018 kl 13:11

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.