Offshore

GamlePU
DOF 14.09.2018 kl 09:46 17498

Starteren tråd hvor innspill er tenkt rundt det tekniske bilde i aksjen. TA er som kjent en vurderingsform hvor "historien gjentar seg selv" og er spekket med ulike grafer underliggende analyseformer etc etc.. Dog. Rema modellen er ofte grei og bruke. Det enkle er ofte det beste.

DOF rent trendmessig gir ingen direkte retning ut over et belte i NOK 6,00 - 9,00. Aksjen har vent opp og har i chartet til CMS sin plattform brutt opp i en kort fallende kile auto spesifisert som bullish med øvre target NOK 7,71 som ikke er langt unna "gap" 7,75. Samme target kommer frem i chartet til Infront Web Trader om aksjen nå klarer bryte NOK 7,- med close på overside.

Sum a summarum ser det for meg nå ut som om vi først skal opp til området 7,70 +/- Mer langsiktig ligger kritisk nivå rundt NOK 9,00 +/-. Dette må brytes før vi får den "virkelige" morsomme oppgangen som vi alle venter på.
Redigert 14.09.2018 kl 10:06

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.