Olje

really
14.09.2018 kl 11:36 6138

Det er vel åpenbart at mange ser på NEL med betydelig skepsis foreløpig. I hovedsak en kunde som ikke har levert noe som helst enda og som ikke gjør det på to år tilsier ikke noe kursøkning av betydning nå. De som tror på dette laster i stillhet, men de er ikke mange nok til å heve kursen. Noe annet ville være overraskende. Det er utrolig hvor utålmodige enkelte er. Investorer krever substans for å investere og den er ikke til stede nå. Nå er det planer og tro som driver prosjektet. Kurstriggerne fremover er ikke nødvendigvis flere kontrakter, selv om det vil være bra. Det er Visning av en fungerende lastebil fra Nikola, det er en fungerende automatisert fabrikk på Notodden med lovende kapasitet, det er en lastebilfabrikk i Phoenix som begynner å spytte ut biler i rett tempo, det er bygging av den første H2 stasjonen for Nikola, det er takten i utbyggingen av stasjoner videre, det er tallfestet ordrereserve, det er salg med gode marginer i regnskapet i NEL, osv. Altså konkret dokumentasjon på at det som planlegges faktisk skjer. Går alt dette etter planen kan en fort mangedoble kursen i NEL. Men det skjer ikke i 2018. Det skjer sannsynligvis ikke i 19 heller.

Og investeringen i Nikola mener jeg er en detalj i businesscaset NEL. De mener åpenbart dette er en viktig symbolhandling og at det er med på å forsterke båndet til Nikola er det ikke tvil om.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.