Media

Gork
06.04.2020 kl 19:58 970

Innlegget er slettet av administrator
Kinesisk tall tyder på at 1 av 5, blir syke (80% av alle smittede uten symptomer). Vo i Italia, hvor alle innbyggere ble testet, hadde nesten samme tall (70% uten symptomer).

Ser vi Norge idag med rundt 6.000 registrerte smittede, kan man med samme kalkulator si at det finnes ca 25.000 smittede i tillegg, som ikke har noen symptomer.
Denne sykdommen blir vi ikke kvitt med det første og rimelig sikkert ikke før masse testing blir innført. Men på et tidspunkt vil vi antagelig få en form for flokkimmunitet og det sklir over.

Jeg er 2-3 ganger i uken på et kjøpesenter og jeg må si at folk flest tar hensyn og er forsiktig, holder god avstand og trenger seg ikke på.

Sverige har i forhold til befolkning over dobbelt så mange døde, de mener de er foran oss i sykdomsforløpet, vanskelig å forstå den logikken når antallet smittede og døde i Norge er stabilt / svakt nedadgående. Det burde vel være det motsatte om vi lå etter dem, men når eksperter uttaler så skal den lille mann holde munn.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.