Finans

tuja
22.09.2018 kl 12:14 3596

Heisan

Ja, lenge siden sist. Har tenkt i samme baner som du, og har begynt å plukke litt bear-derivater. Om ikke det akkurat skal krakke, så føler jeg
at det er overmodent for en korreksjon snart. Markedet kan ikke gå strake veien op i evigheter.

Ang EAM, så legger jeg ut ett par 2-3 linker som er nyttig info ang EAM. Kadden sin trådstart sier det meste, men legger ved noen som jeg også tok med fra gamleforumet:

https://forum.hegnar.no/thread/10405/view/165620

https://forum.hegnar.no/thread/7494/view/115156

http://www.hegnar.no/Nyheter/Energi/2016/09/Det-hagler-av-rettssaker-for-EAM-Solar

Fant også ett interessant innlegg på Tekinvestor, som motsvar på ett innlegg på kadden sin tråd. Meget interessant:

Jeg har noen ekstra kommentarer til klipp/lim teksten over

“Jeg vet også at det italienske rettsvesenet er et av de tregeste i Europa, og at landets historie er preget av korrupsjon. Etter en dom kan den ankes, og deretter igjen gå til høyesterett.”

Kriminalsaken kan ankes på normal måte av begge parter, men hvis Aveleos blir dømt i første instans, trigger det flere ting, i Italia, men også Luxembourg og kanskje også Norge og Sveits. Voldgiftsdomstolen ser nok på dommen til kriminaldomstolen som en “guide”. Jeg tror at hvis kriminaldomstolen straffer Aveleos, går voldgftsdomstolens dom også mot Aveleos…OG…voldgiftsdommen KAN IKKE ANKES. No, sir.

“I kriminalsaken er siste vitneforklaringer sen høst 2018, okt/nov og det forventes en dom i Kriminalsaken i første instans 2-3mnd etter siste vitneavhør.”

Retten for kriminalsaken ble samlet en siste gang 17 eller 18 september. Alle bevis skal ha blitt leveret/alle vitneavhør ble ferdige før sommeren. Alle rettsdokumenter ble levert inn av de to partene denne uken. Nå gikk retten inn i tenkeboksen.

Min forståelse er at retten skal nå bruke minimum ca 2-3 uker(ish) på å levere en kjennelse, ergo første mulighet for at dom kan falle i straffesaken er ca 10 oktober. Siste frist for domstolen er 28 februar 2019.

Tikk takk, tikk takk

EAM er ett "bet" på at de går seirende ut av den rettslige prosessen. Så langt har de fått medhold i alle høringer, og jeg har god tro på ett positivt utfall. Nedsiden bør være begrenset til 50%, da det påstås at selskapet har verdier for 15-17kr. Søksmålet er på nærmere 450kr pr aksje, pluss renter. EAM kan gå 10 gangen selvom børsen krakker. Jeg har tatt mine lodd.

God helg, og lykke til, hva enn du velger.

:)
Redigert 22.09.2018 kl 12:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.