Olje

gunnarius
22.09.2018 kl 17:51 3389

"Føler meg temmelig sikker på at Panoro innen Q4 vil ha solgt Aje."

Rimeligvis ingen garantier kan bli gitt, men helheten tilsier at dette skjer. For det første har PEN meldt salg er under prosess og PEN kan godt trenge kapital til øvrige formål. Og jeg tror ikke at selskapet følger med til utbygging av Aje-gassen. Finner timing optimal for salg av Aje ved den tid partnerne trolig får skaffet ekstern funding (prosjekt frinansiering offtake agreement etc.) og FDP Oil rim foreligger. Dvs. i løpet av Q4 og sannsynligvis 4.000-5.000 fat som kan legges til den eksisternede oljeprod. Som sagt FID integrert Aje utbygging O&G (en gang i H1 2019) matcher dårlig med PENs tidslinje, hvor det skal bores hektisk på Dussafu fom. medio 2019.

I tillegg får PEN trolig i gang produksjonen på Salloum i løpet av 2019 (to brønner, teset ca. 1.800 f/d).

Men først for kjerneprosjektet Salloum i Tunisia - farm out, hvor det skal være dedikert partner. Meldt allerede i prospekt DNO deal. Videre må alle formaliteter ifm. lisensforlengelse etc. på plass. Muligheten er tilstede for at PEN faktisk kan få vesentlig større produksjon på Salloum i 2019 enn PEN har på Dussafu. En oppdatering forventes ifm. Salloum/Tunisia innen rimelig tid. Tunisia blir trolig en game changer for PEN.
Redigert 22.09.2018 kl 18:03

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.