Gull og gruve

nopetter
14.04.2020 kl 23:20 2059

Når jeg leser det som skrives av hva som skjer i Usa så ser det ut som om de utsetter og delvis blokkerer en krypto utvikling av myndighetene. Selv om dette kan være et spill for galleriet.
Nå har jeg pløyd gjennom mye i lang tid der flere nettsteder har antydet lenge at Kina er nær en digital valuta og hvis dette stemmer som coindesk antyder så kan kineserne ha en digital kryptovaluta i Yuan på gang innen mye kortere tid enn det vi aner.

Kina er i ferd med å lansere sin nasjonale blockchain-plattform, en del av landets store strategi for å lede den digitale transformasjonen av verdensøkonomien.

Ledet av det statlige informasjonssenteret, er Blockchain Service Network (BSN) klar til å bli lansert for innenlandsk kommersiell bruk onsdag og globalt 25. april. Hvis det fungerer som forutsatt, vil selskaper og programvareutviklere kunne plugge seg inn i BSN og bygge blockchain baserte applikasjoner like enkelt som å sette sammen Lego-sett.

Men det endelige målet kan overstige teknisk støtte for kodere.

Det stod i en annen artikkel at verdensbanken også støttet digitale kryptovalutaer
Redigert 21.01.2021 kl 06:36

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.