Farma

Fra Sidelinjen
27.09.2018 kl 11:16 3179

Signalene fra Targovax i dag er interessante, men pasientantallet er "dessverre" for lavt til at det gir en bred indikasjon. Det står også i meldingen at doseringen har vært for lav; kun tre doser, før de igjen har blitt behandlet med CPI. Nå skal dose optimaliseres og forsøkene skal utvides med flere doseringer før pasientene igjen får en runde med CPI.

Den sterkeste indikatoren man kan lese ut av dette er at man klarer å gjøre kalde tumorer varme, og at kombinasjonen Oncos-102 og deretter CPI gir ønskede data tilbake til selskapet. Jeg tror man skal fokusere mest på at kombinasjonen er den riktige, og ikke tillegge CPI for stor vekt her, annet enn at teorien til Targovax om hva som er god behandlingsform ser ut til å stemme.

Som selskapet selv sier; de fikk det ønskede resultatet. Sikkert noen her inne som hadde håpet på en failure og at kapital forsvant ut fra TRVX og over til andre farmasiselskaper, men objektivt sett er det ingen ting i dagens melding som tilsier at man skal selge TRVX. Det er marginalt positivt, og grunnen til at det kun er marginalt er fordi pasientgruppen er for lav, og fordi det fortsatt gjenstår å finne den riktige doseringen. Men at kombinasjonen har en positiv og ønsket virkning er bekreftet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.