Farma

Grønland
25.04.2020 kl 10:37 6326

At ikke de snakkes om denne store perlen er et lite mysterium. Antakelig er det pga trådens første innlegg, og overskrift.
For det første så har risken vært og er svært svært liten. Selskapet er nå priset til 220 mill, men med den kunnskaper de besitter, resultatet fra SARS og utvikling av essensielle proteiner til vaksiner av COVID og andre fremtidige viruset så er Exprs2 helt unik og særegen klasse.
De har forskere i verdensklasse, og nå har de gjort avtaler med store industrielle partnere som virkelig kan få frem verdiene til Exprs2.
Personlig har jeg hårete ambisjoner for hva selskapet er priset til innen q3 2020, og det er minimum 1 milliard. D er kurs rundt 70,-, 5 x dagens kurs. Og tror det faktisk er konservativt.
Verden er i forandring og denne type selskapet som forsker og utvikler proteiner blir viktigere og viktigere, og prisen på slike selskap kommer til å bli av en helt annen dimensjon en det vi har sett.
Selskapet kunne like gjerne vært priset til 2-5 milliarder, ingen hadde hevet på øyenbrynene av den grunn. Eneste som hadde skjedd var at flere hadde blitt i interessert, også større investorer.

Selskapet har null gjeld, og har fått betydelige midler den siste tiden for forskningen på Covid 19.

Så bruk helgen godt, les dere opp på hva Exprs2 holder på med, og forstå omfanget av deres potensiale.
Redigert 21.01.2021 kl 07:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.