Farma

Reserven
29.09.2018 kl 01:50 8187

ynot, JA den kjenner jeg sånn ca, men du kan få lov til å regne den ut selv ved å lese børsmeldingene til VISTIN - er ikke så mange. Jeg er IKKE sekretæren din. Du vil bla. finne ut at Spettet ALDRI har solgt VISTIN aksjer, men bl.a. kjøpte 159 641 aksjer til 17,95 og 114 158 aksjer til 18 kroner.

Videre kan det være lurt å lese følgende avisartikler:
https://www.ta.no/nyheter/john-fredriksen/vistin-pharma/spetalen-doblet-pengene-pa-aksjer-i-kragero-bedrift/s/5-50-86305
https://www.nettavisen.no/na24/sjekk-spetalens-gedigne-skattefinte/8456895.html

Vistin og aksjekursen har neppe utviklet seg slik Spettet trodde og håpet da han skilte Vistin ut fra Weifa. Så olje tradingen er nok for å få opp verdiene og kursen. Og noteringen på hovedlisten for å få opp volumet, slik at Spettet evt kan selge seg litt ned, men han er da neppe den eneste som gjør det. Som styremedlem og primærinsider kan Spetalen egentlig bare selge ifm fremleggelsen av Q-rapporter.

Hvis Kjus innløser opsjoner og selger aksjer (for å finansiere opsjonene) vil nok det ha mer innvirkning på kursen en hvis Spetalen selger seg noe ned. Spetalen har så mange Vistin aksjer at han ikke kan selge seg ut på kort tid, og som styremedlem må han melde hvert eneste salg og kjøp.

Noen vil nok la seg påvirke av hva Spetalen gjør, men han solgte seg ut av NEL altfor tidlig. Spetalen er flink, men hverken synsk, allvitende eller ufeilbarlig.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.