Farma

illuminati
29.09.2018 kl 14:37 11752

Jeg tror vi har en stor fordel fremfor de fleste andre som kjører studier, her er designet gjort av vedens fremste eksperter, som i tillegg kjører selve studien, de er som en sier “hands on”, her skal en ikke tilbake til et board å diskutere veien videre.
De så sikkert ganske tidlig at de måtte øke dosene siden protokollen er omskrevet og inne til godkjenning har de sett dette raskt etter oppstart.
Det er sikkert regler på tid og hvor mange før det er mulig og seriøst med en omskrivning av protokollen, her endte vi på 6 før de tok tak.
Dette er positivt og henger helt sikkert sammen med CR pasienten, forskerene ved S&K fikk nok “blod på tann” med CR pasienten.

En annen slutning vi kan trekke ut av dette er at Targovax har vært kjent med dette en god stund siden ny protokoll allerede er inne for godkjenning, noe annet vill vært merkelig. Konferansen har helt sikkert vært planlagt lege før vi hørte om den. Alt dette er bare positivt, vi så hvordan spekulasjonene blomstret på første tråd, nå kommer forhåpentligvis er god forklaring bare to uker etter første melding.

Denne studien kan sette en ny standard for bruk av OV i kombinasjon med CPI, og selvfølgelig vil dette kunne utvides til flere former av kreft.

Ilang,

Du skriver:
Er vi heldige så kan det dreie seg om at det virker 100% eller ikke i det hele tatt og at dette lar seg påvirke av antall injeksjoner.
Kommentar:
En 100% her er en verdensnyhet som vil gjøre alle med 1000 aksjer rike, det er for mye å håpe på. CR på kanskje 30% og en livsforlengelse på 50% vil fortsatt være en sensasjon.

ouattro,

Slik det norske markedet oppfatter Targovax, kommer de fleste til stasjonen når toget har gått.
Redigert 21.01.2021 kl 08:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.