Olje

Mr James Bond
01.10.2018 kl 17:41 7296

Molnes v/Norne Sequrities sin Nel kjøps anbefaling. Det kommer vel en oppgradering nå med et nytt høyere kursmål?
USA: Når NEL fikk kontrakten med Shell for Hydrogen fyllestasjoner i Nord California viser det at selskapet er i toppen globalt. Rett inn fra vestkysten i Salt Lake City holder nystartede Nikola Motor Company til www.nikolamotor.com . Salt Lake City er et paradoks fordi den har 15 skisteder i Wasatch fjellene like utenfor byen med pulversnø fra verdens største snøflak. Samtidig er den også en av byene i USA som har størst problem med forurensing. Nikola Motor har på 3 måneder mottatt USD 15m i depositum for 10,000 Hydrogen trailere til en total verdi NOK 27mrd inkludert flere norske kunder som Tine og Asko Midt-Norge. Nikola har også store planer for 364 Hydrogen fyllestasjoner i USA hvor NEL konkurrerer om å levere utstyr til både elektrolyse og fyllestasjoner.

Tyskland: Hexagon Composite hadde NOK 39m i salg av keramiske hydrogen tanker i 2016. Adm. dir. sa på 4Q16 presentasjonen at de nå tror fullt på Hydrogen fordi Tyskland satser og at den sterkeste veksten er nå fra starten hvor de forventer en tredobling av eget salg i 2017 til å utgjøre 10% av Hexagon Composite salg.

Japan: 70 nordmenn deltok på Fuel Cell Expo i Tokyo tidlig i mars. www.fcexpo.jp/en. Kawasaki er i rute med det første tankskipet som skal gå med Hydrogen omgjort fra brunkull i Victoria, Australia til Sommer OL i Tokyo i 2020. Langtidsplanen for Japan er 5 million hjem og 800,000 biler på Hydrogen i 2030 hvor NEL konkurrerer om fyllestasjoner og Hexagon Composite om keramiske tanker.

Hydrogen vil sannsynligvis vokse sterkt de neste 20 årene. Spørsmålet er hvor store gevinster selskaper som NEL og Hexagon Composite og aksjonærene blir sittende igjen med. Klipp ut kursgrafene for markedslederne Plug Power for Hydrogen og Vestas Wind Systems vedlagt her. Selv vinnere har lange og store kurssvingninger i takt med aksjemarkedet. Plasser grafene på veggen ved siden av din PC, så lenge du trader og investerer i NEL aksjer. Vi anbefaler kjøp av NEL med kursmål NOK 5.00 fordi vi regner med store kontrakter og sterk vekst for selskapet det neste året.

Kontaktinformasjon
Karl Johan Molnes
Redigert 01.10.2018 kl 17:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.