Gull og gruve

Råvarer
02.10.2018 kl 07:23 6913

Ja en god begrunnet teknisk analyse. OM RISIKOEN: Samtidlig så er riskoen klassifisert som moderat når en PFS er ferdig og lav når en DFS er ferdig for en investor. Gitt dagens marked og fremdriften på prosjektene så skal finansieringen komme på plass. Vi vet vel også at Barton Group skal in på eiersiden på ett eller annet vis og skal være med på finnansieringen videre til oppstart jamfør rammeavtalen de har med NM. NM har en 7-8 selskaper i gang allerede i Naustdal med ulike oppgaver og at staben lokalt vokser. Vi vet også at Keliber må komme med finansieringsløsningen ganske snart med tankenpå tidslinjen og byggestart. Råvareprisene på Granat, Lithium og Rutil er stigene, noe som reduserer riskikoen.

Når det gjelder kursen så selger noen ca 130 aksjer nesten hver dag sekunder før sluttauksjonen de siste 4 mnd, så det har nok redusert kursen noe. Et lite selskap som NM er i tillegg til teknisk analyser også ekstremt nyhetsstyrt, det kan være nyttig å ta med.

Konklusjon: Risikoen er ikke ekstrem, men moderat og lav når DFSen er ferdig. Kursen i selskapet styres av flere faktorer hen TA.
Redigert 02.10.2018 kl 07:49

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.