Media

coccoman
02.05.2020 kl 13:19 651

Innlegget er slettet av administrator
Nå må skerpe dere og ha litt mer nyasert syn på bruk av skatteparadis for å slippe å betale mer skatt til felleskapene enn nødvendig. Greit nok for mange med formue kanskje, men muligens ikke helt innafor for en forvalter av pensjonsfond utland? Hæ? Og hvis skattepardiset står på EU's svarteliste bør det vel ringe en bjelle eller to langt inne i Norges bank? Hæ? Og som forvalter av fond i den størrelsen kommer en fort i konflikt med egne plasseringer - kjekt å være innsider begge steder og kjenne til større omrokkeringer. Her kan kurser fort kjøres begge veier!

Er ellers undrende til Trygve som på den ene siden kommer med hatartikler om norske bønder mens på den andre er nærmest helt ukritisk framstiller Tangen som et offer? Muligens er drømmeseminaret planlagt for lenge siden, men neppe hele invitasjonslista! Og når det nå viser seg at over halvparten av referansene til jobben var påspandert deltakelse framstår jo mr. Tangen som en meget god strateg. At referansene i ettertid dypt og alvorlig beklager sammenblanding av private og offentlige roller og økonomi er jo direkte komisk. Satan for gjeng! Og disse maktmenneskene skal vi ha tillit til? Hæ, itte fan! Drite i eget reir, det kan dem!

Skjerping folkens! Hau, hau

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.