Farma

Grønland
04.05.2020 kl 09:34 4653

Deilig å få bekreftelsen vi har ventet på ( selv om vi har vist det) at Exprs2 samarbeider med Nova, som er en GIGANT BP, nordens største farmaselskap.

Det bekrefter bare igjen at "lille" Exprs2 er en meget attraktiv medspiller. Og husk at testingen som de nå jobber med egentlig ikke er en del av virksomheten som Exprs2, men potensiale kan innbringe mange hunder milli inntekter. Danmark har sagt at de skal teste i en enorm skala.

“I find it very encouraging that our unique SARS-CoV-2 antigen can be used even beyond the COVID-19 vaccine program. Of the multiple R&D projects we support in this field, I find it especially motivating that a diagnostic test also can be developed by the ExpreS2 platform. It will be exciting to follow the progression of Prof. Garred’s diagnostic development project.”

Nå når meldingene fortsetter å tikke inn, og selskapet materialiserer og viser klarhet i hvor de står, er det fortsatt et lite under at selskapet er priset til 300 mill.

Her er det bare å sitte på hendene!

Redigert 21.01.2021 kl 03:25

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.