Farma

04.10.2018 kl 16:16 1216

Det vi vet er at fra 12. september ble 2 sites i US oppført på lista over sites som kan kontaktes i forbindelse med Paradigme. De er ført som Not Yet Recruiting, men er endret fra å ikke være ført, til å altså ha personer du kan kontakte om det for de som er interessert.
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01796171?term=lymrit+37-01&rank=1

Det er 53 klinikker ført, 44 som er åpne og i full gang. 80+ som det skal bli totalt. Hva som er i skillet mellom not yet recruiting og recruiting, av regulatoriske hindere, ansvarspersoner på ferie, eller hva, er altså ukjent.
Vi kan ikke forvente å få mer oppdatering på temaet før neste kvartalsrapport.

Og nei, de sa aldri at første pasient i USA ville bli behandlet til en bestemt dato. De har godkjenning hos FDA og de har godkjenning hos kliniske sentre i seg selv, og personer som skal utføre oppgaven. Det var nevnt for noen måneder(mai?) siden at det kunne mangle godkjenning fra en etisk komite i USA, og at slikt kan ta tid på andre siden av dammen også.

**Edit
Det har tidligere blitt fremvist et skille i tid mellom når NANO oppdaterer clinical trials og når clinical trials blir oppdatert. Så antall sites der oppført den 12. sept, trenger ikke å være det samme som at det er status til NANO 12. sept for den del.
Redigert 04.10.2018 kl 16:18

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.