Industri

Gullhaugen
15.05.2020 kl 18:23 8896

Dette er ikke fake news . Kan gjerne legge dette ut her. Dette hadde nok alle fått om de skrev en epost med noen spørsmål.
fra KOA:
Takk for din henvendelse til Henning Jensen og til KA investor relations.Vi forstår godt ditt ønske om mer informasjon. Vi har gått ut med relativt spesifikk informasjon i forbindelse med book building prosessen vi gjennomførte frem til 29 april. Denne informasjonen er meldt til børsen og tilgjengelig informasjon for alle. Etter at vi avlyste den ekstraordinære generalforsamlingen (EGM) planlagt for 30. april sendte vi ut en melding der vi informerte om avlysingen av EGM møtet samt at vi informerte om at vi ville invitere til et nytt EGM møte så snart som mulig for å gjennomføre en emisjon. Vi vil selvfølgelig informere så snart vi har ny informasjon.Med hensyn til prisingen av en emisjon er dette selvfølgelig avhengig av interessen fra investorer. Vi har ikke offentliggjort noen prising annet enn at vi i invitasjonen indikerte en prising på mellom NOK 0.10 og NOK 10 pr aksje. Som sagt, den endelige prisingen vil vare avhengig av book building prosessen. Som vanlige i emisjonsprosesser med en private placement prosess vil vi selvfølgelig ha en reparasjonsemisjon dersom emisjons prisen og markedsprisingen av Kongsberg Automotive aksjen tilsier dette.Jeg har forståelse for din «fortvilelse. Som leverandør til bilindustrien er vi rammet hardere enn de fleste industriforetak av Corona virus effektene, noe som dessverre også gjenspeiler seg i vår aksjekurs. Når aksjekursen blir så lav som den er nå blir aksjekursen veldig volatil siden en liten forandring i Enterprise Value vil gi store utslag (opp og ned) i aksjekursen.Med hensyn til aksjekjøp foretatt av innsidere kan jeg ikke kommentere.

Vennlig hilsen

Jon Munthe
Redigert 21.01.2021 kl 07:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.