Farma

mlande
18.05.2020 kl 00:05 6378

Off-label bruk av antiparasittmedisinen ivermectin på coronapasienter gir meget oppløftende resultater. Dødeligheten for sykehusinnlagte pasienter går ned fra 8.5% til 1.4% i en internasjonal studie på 1408 pasienter. Ivermectinresultatene er vesentlig bedre enn patenterte Remdesivir som FDA hastegodkjente. Kun en dose er tilstrekkelig. Virkningsmekanismen er kartlagt. Ivermectin stanser et protein fra coronaviruset fra å gå inn i cellekjernen hvor proteinet ødelegger cellens antiviralforsvar. Mer om undersøkelsen og biotek'en i dette her:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3580524

Med den kunnskapen og de verktøyene en har i dag, finner bioteknerdene effektive behandlinger som vil kunne normalisere samfunnet lenge før en eventuell vaksine er ferdig og trygg. Om en regner at godt under 10% av smittede trenger sykehusbehandling, gir Ivermectin en dødelighet på samme nivå som en sesonginfluensa. (Endring: Det er stilt spørsmål om ivermectin undersøkelsen over også er forskningsjuks som involverer samme miljø som publiserte forskningsjuks om klorokin i Lancet. Eldre forsking viser antivirale effekter i cellekulturer og antiviral effekt mot andre virus i mennesker.)

Men Ivermectin er en gammel medisin som i likhet med chloroquine og azitromycin har gått av patent. Derfor diskrediteres også ivermectin. Ivermectin (avermectin) er en billig, trygg og veltestet medisin som William C. Campbell and Satoshi Ōmura fikk Nobelprisen for i 2015. Likevel må media, pasienter og pårørende fokuserer på behandlinger som ivermectin for å unngå at resultatene av slike ikke-profitable medisiner underslås. I Norge selges ivermectin under merkenavnet Stromectol (MSD), men kun etter søknad om godkjennelsesfritak.

Det er også blitt publisert en interessant spekulasjon om synergier mellom ivermectin og chloroquine:

https://www.jaad.org/article/S0190-9622(20)30557-0/pdf

Effektiv behandling av coronainfeksjoner med zink, chloroquine, azitromycin og/eller ivermectin tidligere i sykdomsforløpet enn ved sykehusinnleggelse, blokkeres av politikere og byråkrater som ivaretar legemiddelindustrien framfor folks helse. Det også er tragisk å se hvordan de har rotet til massetestingen som biotekmiljøet ved NTNU utviklet. Med massetesting, smittefri-sertifikater og off-label bruk av eksisterende legemidler burde samfunnet kunne normaliseres før sommerferien.
Redigert 21.01.2021 kl 07:59

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.