Shipping

Thegoldenone
08.10.2018 kl 09:54 1783

Takk for oppdatering om Parakou saken.

Ser det er folk som kommer med argumenter med at Jin har steget fra 8 kr til 13-14 kr og det er et argument for at den skal selges fordi den har gått så mye.
Er uening. Jin har vært dypt underpriset i lang tid. Tørrbulkratene var vel de laveste på ca 30 år! i begynnelsen av 2016.
Ratene er nå stigende. Selskapet har en svært lav breakeven. Gjeld og risiko er kraftig redusert. Selskapet har begynt å betale utbytte igjen. Masse innsidekjøp for ca 1 år tilbake.

Det er lite nybygg av supramax skip. Rentene er stigene noe som begrenser antall nybygg da det er vanskeligere å få finansiering til dem. Dette er etter min mening tegn på at ratene vil fortsette å stige og Jin inntjening vil øke de neste kvartalene eller t.o.m neste par år. Hvis de fortsetter å dele ut overskuddet i form av utbytter vil det bli særdeles fint for oss investorer.

Kursmålet mitt er 30-45 kr på 1 års sikt. Kanskje optimistisk, men når ratene var på 30 års lav i 2016, og det ser ut til at det blir færre nybygg fremover, så er det vel ikke urealistisk å tro på en topp over 30 kr (som har vært de 2 tidligere toppene)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.