Olje

Mr James Bond
NEL 08.10.2018 kl 12:47 4918

Dagens gode nyhet: Shell har inngått en skriftlig samarbeidsavtale med Nel. Nel har levert pumper/teknisk utstyr/elektrolyser til Shell som er oppe og går i California. Det kan bli flere kontrakter til Nel fra denne friske H2 satsingen i Sveits. Dette kan bli meget spennende.

SHELL STARTER FINANSIERINGSFORENINGEN H2 MOBILITY SWITZERLAND
2018-10-08
Shell (Sveits) AG har sluttet seg til Förderverein H2 Mobilität Schweiz. Formålet med foreningen er å hjelpe hydrogenmobilitet i Sveits å gjøre et gjennombrudd.
Shells hydrogenstasjon er allerede installert i flere land - inkludert Tyskland, England, Canada og USA; I tillegg har selskapet mange års erfaring innen H2-produksjon og logistikk. Oliver Bishop, daglig leder for hydrogen, forklarer: "Hydrogen teknologi er en lovende teknologi, og H2 er et drivstoff for ren mobilitet. Vi antar at denne alternative stasjonen fra tjueårene og fremover spiller en stadig viktigere rolle i markeder som Tyskland, England, Benelux, USA og Japan, og også i Sveits. Vi på Shell er på rette spor. "

Hydrogen gir mulighet til å øke tilgjengeligheten av drivstoff i transportsektoren på en klimavennlig måte: Bruk av hydrogen produsert fra fornybar energi kan redusere skadelige CO2-utslipp betydelig. Kjører en H2-brenselcellebil vil ikke forårsake utslipp av lokale forurensninger eller karbondioksid (CO2). Utvalget av hydrogendrevne biler er 500 til 800 kilometer per tankfylling.

Hydrogen er også bra for lastebilapplikasjoner. Shell utvikler tre nye tungt bensinstasjoner i California, som skal betjene Los Angeles havn. Shell samarbeider med blant annet Toyota og Kenworth.

I tillegg til Shell (Sveits) AG også Agrola AG, Fly Association, Coop, Coop Mineralöl AG, Emil Frey-gruppen, fenaco samarbeid Migrol AG, Migros samvirker og SOCAR energi Sveits er medlemmer av den bærende H2 Mobility Sveits.
Kursoppgangen til Nel på den tyske børsen de siste 6 Monate +68,04%
Redigert 08.10.2018 kl 15:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.