Dagens tema

- Havfruen -
20.05.2020 kl 12:56 201

Denne regjeringen er ikke sann! Gærna burde kanskje henges i noe helt annet enn et horn på veggen - hun svik(t)er på alle fronter.

Som strategisk for norsk infrastruktur, burde regjeringen kjøpt opp Norwegian til dagens spottpris. Så kunne de heller omsatt aksjene igjen på et senere tidspunkt og tjent godt på det. Smarte kommunistjævler er bedre på business enn Høyre er!

Nå har ikke personlige følelser så mye med saken å gjøre, men siden elitepolitikerne selv setter folk opp mot hverandre med å bruke følelsesord om meningsforskjeller, så skal jeg nytte sjansen til å ta dem ordet og si det med politikernes egne ord: Jeg HATER Erna!

Erna betaler også ut våre skattepenger til WHO som støtter det kriminelle CCP og Gro rykker ut med drit til Trump fordi han kutter betalingene. Skal vedde på at ingen av de to politikerkjerringene har lest det materialet Trump nå sitter på, som gjør at det er ren galskap å betale for en organisasjon som leverer feilinformasjon som til nå har ført til over 325.000 døde:

https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2020/05/Tedros-Letter.pdf

Redigert 20.05.2020 kl 12:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.