Olje

FkL
08.10.2018 kl 22:20 7345

Ja, kjære vene Solux.

Jeg tror vi helt først skal slå fast at du ikke har noen fasit eller mer informasjon enn oss andre. At du gang på gang ikke takler at andre har en annen oppfatning av situasjonen enn deg tyder jo på et eller annet...

"De som ser dette i noe som helst annet lys en negativt har ikke lest den, eller vil ikke inrømme dette til seg selv." Dette er jo vrøvl fra ende til annen. Kom gjerne med dine teorier, men ikke fremlegg det som fasit, for den sitter ikke du med. Sannheten er vel heller at du burde lese den en gang til, slik at du forstår den du også.

Status er at ingenting er avklart før sakene har gått ferdig ISCID eller at det kommer til en avtale gjennom forhandlinger.
Status er at verken Senegal eller Gambia har terminert avtalene iht avtale og det bør stå bra for vår del juridisk.
Status er at dette skaper problemer for både Senegal og Total, som allerede har planer for ROP. Det er vårt pressmiddel.

Noen Baisser denne daglig og du er absolutt en av dem. Målet kan ikke være annet enn at du ønsker å komme billig inn på bekostning av andre. Hvem ellers ville benyttet så mye tid på en aksje de absolutt ikke anbefaler. Det bør vel her gå opp et lys for samtlige i forhold til din agenda.

Mitt råd til alle er selvfølgelig å tenke selv. Ikke kjøp eller selg aksjer basert på innlegg her uten selv å ha satt deg grundig inn i fakta. APCL har absolutt høy risiko, men løser dette seg så blir det virkelig bra.
Redigert 08.10.2018 kl 23:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.