Farma

ILAV
09.10.2018 kl 12:16 5400

Liang;
"Flere behandlinger med oncos viruset (fra 3 til maksimum 12 behandlinger) kan overvinne det naturlige innebygde forsvarsverket og føre til en svekkelse av dette som gjør at CPI igjen responderer?"

Tja... Eller man øker sannsynligheten for at nok kreftceller blir infisert og ødelagt slik at de kreftspesifikke antigenene blir synlig for immuncellene. Og gjentatte injeksjoner av Oncos øker sannsynligheten for en booster-effekt. Eksempelvis; Første injeksjon er virkningsløs (uansett årsak), andre injeksjon fungerer og gir en T-cellerespons mot kreftcellene. Tredje injeksjon fungerer også og da har man allerede T-celler som er "primet" mot kreftcellene og de kan respondere raskere og sterkere. Dvs, effekten man ønsker med tradisjonell vaksinasjon.

Med flere injeksjoner så øker man sannsynligheten for at foregående injeksjon fungerte og at man ved neste har T-celler klare til dyst.

Her kommer selvsagt cellenes immunrespons inn. De første injeksjonene kan ha vært virkningsløse pga denne, men så får man ønsket effekt ved at viruset infiserer og dreper kreftcellene. Økt antall injeksjoner øker sannsynligheten for virkning (?). Dette er dog litt spekulasjon fra min side.
Redigert 21.01.2021 kl 05:12

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.