Dagens tema

cinet
23.05.2020 kl 07:57 120

Dems har i lengre tid prøvd å sabotere den suveren folkevalgte presidenten DT . Dette startet før valget, med god hjelp av OFBI. Etter valget startet et kuppforsøk , med hjelp av OFBI /Deep State og fake news media. En rekke korrupte deep state members avslørte seg selv før/under den skandaløse riksrettsaken.
DT hadde gjort America Great Again, så kom kommunistdiktaturet på banen

Wuhan viruset kommer fra P4 labben , utenfor Wuhan.
DT går forebyggende på ufarlig Malariamed foreskrevet av lege. Et preperat som har vært brukt i over 10år. En studie tyder på at det ikke hjelper på de som er alvorlig rammet/sykehusinnlagt. Norske leger hamstret samme malariamed til seg og sine venner senest i mars 2020. Det KAN forebygge, og er ufarlig hvis foreskrevet av lege. Hvorfor da ikke ? Storbritania har kjøpt inn samme malariamed i store mengder.

Spesielt PDF/Jhabba er så full av DT-hat, at de hyller en hjelpeløs sleepy creepy Joe. Dette er en gjennomført korrupt gutt, som både er dementes og avslørt nå som både voldtektsforbryter og rasist.

DT vinne valget suverent i november, hvis ikke Kina har klart å kjøpe valget. Husk at Kina kjøpte sleepy creepy Joe og baby-Hunter i 2015. Pris 10 milliarder for pay for play. Dems er helt i panic mode, og åpner opp for valgfusk i stor stil. Ulovlige innvandrere får førerkort, og dermed stemmerett. Det åpnes også opp for elektronisk hjemmestemming, og da får vi MGP-manipulerende "avstemming", styrt av Kina.

Husk også at DT er den eneste statsleder som sier Kina imot. Boris er heldigvis på banene igjen, og trekker Storbritania ut av spionredskapen til kommunistdiktaturet (Huawai)

Durham vil avsløre deep state og OBAMAGATE vil rulle videre gjennom sommeren. Deretter blir DT gjenvalgt med god margin.

Dems er så i panic mode at de vil velge Hillary som VP...
Redigert 23.05.2020 kl 07:59

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.