Dagens tema

.777.
23.05.2020 kl 09:07 357

Det er leger som har oppnådd svært gode resultater med kombinasjonen malariamedisin, zink, og antibiotika, når behandlingen startes tidlig i sykdomsforløpet.

I testen du refererer til tror jeg behandlingen startet for sent i sykdomsforløpet, det ble ikke brukt zink, og det ble gitt tredobbel dose med malariamedisin, noe som ga mange og farlige bivirkninger.

Jeg er relativt sikker på at det mest effektive stoffet av de tre ovennevnte er zink, så hvorfor benyttes ikke zink mer, når femti års forskning på Corona virus har bevist at zink hindrer viruset i å formere seg?

Viruset fester seg i nese og hals innledningsvis. Behandling med zink bør startes tidligst mulig i sykdomsforløpet, når du får vondt i halsen, ved å la zink tabletten løse seg sakte opp bakerst i munnen, helst mens du ligger på ryggen. Dette bør gjøres tre ganger om dagen.

https://www.uchealth.org/today/zinc-could-help-diminish-extent-of-covid-19/

OBS for mye av en god ting kan være farlig, det gjelder også for zink (og malariamedisin).

Viktigst av alt er å ha et godt immunsystem, det er jo immunsystemet ditt som må bekjempe viruset, og spesielt for nordmenn som er underernærte på sol er det derfor viktig å passe på D-vitamin nivået ved å ta tilskudd.

https://forskning.no/a/935898

C-vitamin i høye doser kan også være effektivt.

https://www.duo.uio.no/handle/10852/28904

Edit: Det er en veldig stor forskjell på hvilken effekt som kan oppnås av behandling når behandlingen startes tidlig i sykdomsforløpet med relativt lite virus i kroppen, og når behandlingen startes først når viruset nesten har vunnet kampen og pasienten må innlegges på sykehus med hele kroppen full av virus.

Redigert 23.05.2020 kl 09:13

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.