Industri

Woody
23.05.2020 kl 10:42 34260

Jeg syntes også Kalera virker veldig spennende. Sprøytefri, lokal, lite avtrykk og miljøvennlig, det klinger bra. Man ser jo hvordan det har gått med Beyond Meat og disse selskapene, som er litt i samme gate. Vannmangel er et kjempeproblem mange steder i verden for eksempel, 95% mindre vann.

At det er flere aktører kan tvert imot være positivt. Markedet er så gigantisk at hvis dette kan konkurrere ut bare 10% av vanlig dyrking av salater vil alle selskapene kunne ha sterk vekst. Det finnes tusenvis av punkter man kan sette opp en fabrikk (nær tettbebygde strøk). Det blir litt som med lakseselskapene, alle blir med på festen. Det positive med flere aktører er at det blir mer publisitet som øker forbrukernes bevissthet om denne løsningen. Man kan også se til hverandre og lære av andres feilsteg. Tror ikke det er positivt med bare en liten aktør i dette gigantmarkedet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.