Olje

thief
09.10.2018 kl 21:21 5854October 4, 2018 - Following appointment by the Claimant, Emmanuel Gaillard (French) accepts his appointment as arbitrator.

Da er man i gang på sosp:)Så får vi se hvor lurt det siste stuntet til Senegal er,he..he!Hvorfor dette hastverket med å søke etter interessenter? Og skulle de prøve å selge(noe som ikke ting tyder på enda), må jo det være tidenes dummeste salg.Ikke bare at lisensen er til voldgift.Men prisen blir jo betraktelig lavere,hvis noen i det hele tatt er interessert,med den risken det er med voldgift. Så hva prøver de egentlig å oppnå,noe som ikke henger helt på greip.Fra DAG1,FØRSTE TIME,har JP bastant hevdet apcl sin rett(Law and fact).Ikke virket usikker noen gang.Regner med JP hadde/har stålkontroll på hva de har krav på og hva som står i kontrakten,før de ikke fikk forlengelse oxo.Så at han fra dag 1 kunne påstå at apcl fortsatt eier lisensene.Noe annet kan man si om Gambia/Senegal,der har de røra MYE:)!Og etter juridisk hjelp,har JP fortsatt samme synspunkt.Tror dette ender meget positivt.Og ser vi på det siste krumspringet til Senegal,virker det ikke som de har helt kontroll.Som JP skrev i meldingen har Senegal ANERKJENT voldgift, og så finner petrosen på dette??Snakker de ikke sammen da,regner vel med myndighetene har blitt informert.Men virker som kommunikasjonen ikke er helt på topp.Senegal anerkjenner voldgift,så søker de interessenter,hmm:)Med alt dette sirkuset,er det vel ikke veldig vanskelig å tenke seg at Senegal ikke har fulgt prosedyrene i følge kontrakten:)!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.